tag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post1708802549005761546..comments2022-09-10T07:38:38.012-07:00Comments on white&grey&black: Tarta z łososiem i koperkiem...Unknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-89645655844872826882013-12-22T10:42:49.861-08:002013-12-22T10:42:49.861-08:00hej, planuję w drugi dzień świąt zrobić taką tartę...hej, planuję w drugi dzień świąt zrobić taką tartę na kolację. zależy mi żeby podać ją ciepłą i tu moje pytanie. jaka opcja przygotowania będzie najlepsza? mogę zrobić całą tartę kilka godzin wcześniej a potem na kilka minut wstawić do piekarnika i podgrzać? czy za bardzo się spiecze i będzie nie smaczna? druga opcja to podpiec spód kilka godzin wcześniej, a dopiero przed kolacją wyłożyć składniki, zalać i zapiec. która opcja będzie smaczniejsza? liczę na odpowiedź i pozdrawiam, pierwszy raz robię tartę na wytrawnie i nie chcę zawieść! :)heyangeihttps://www.blogger.com/profile/07976291077556173535noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-39855013204740747632010-04-20T08:04:06.550-07:002010-04-20T08:04:06.550-07:00Witam :)
Śmiesznie się złożyło, bo właśnie dumam...Witam :) <br /><br />Śmiesznie się złożyło, bo właśnie dumam nad słoną tartą na piątek, gdy odwiedzi mnie koleżanka. Mój typ to szpinak + feta, a tu zobaczyłam koperek+łosoś, równie idealne połaćzenie, co to pierwsze. <br /><br />Hm...:)Ania Włodarczyk vel Truskawkahttps://www.blogger.com/profile/16617994335563394183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-12688138261464270262010-04-08T13:26:52.309-07:002010-04-08T13:26:52.309-07:00Szarasiu, wpadłam z wizytą towarzyską na Twojego b...Szarasiu, wpadłam z wizytą towarzyską na Twojego bloga i to co widzę wprawiło mnie w wielką radość. Ale niespodzianka - przemiła. Buziaki. Lolohttps://www.blogger.com/profile/08823820141318694474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-58978777560564837392010-03-29T23:14:49.998-07:002010-03-29T23:14:49.998-07:00viridianko - spróbuj koniecznie , bo to jeden z ni...viridianko - spróbuj koniecznie , bo to jeden z nierozłącznych zestawów smakowych:)I do tego wykonanie proste jak drut;)<br /><br />...evo - Też ,też :)No trzeba przyznać ,że rzeczywiście ładnie wygląda ,a smak... łososiowa poezja.Po twoich kulebiaczkach widać,żę lubicie tę rybkę, to, to z pewnością zawładnie waszymi kulinarnymi sercami:)Siahttps://www.blogger.com/profile/01349170371708190641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-75986652532133737762010-03-29T14:21:53.316-07:002010-03-29T14:21:53.316-07:00A, widzę, że u Ciebie też łosoś :) Tarta wygląda c...A, widzę, że u Ciebie też łosoś :) Tarta wygląda cudownie, i połączenie smaków też mi się bardzo podoba, absolutnie do wypróbowania, pozdrawiam :)Ewahttps://www.blogger.com/profile/13984523945331433531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-80581867431004538762010-03-29T11:33:59.951-07:002010-03-29T11:33:59.951-07:00och połączenie łosia koperku i cytryny to ideał, j...och połączenie łosia koperku i cytryny to ideał, jestem ogromnie ciekawa jak to zapieczone trio smakuje, może się kiedyś skuszę... hmm... hmm...<br /><br />pozdrawiam.viridiankahttps://www.blogger.com/profile/16986081722079953655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-80214701738674618232010-03-29T05:27:56.889-07:002010-03-29T05:27:56.889-07:00Ooo ... dziękuję :)Wygląda nieźle.Muszę zerknąć na...Ooo ... dziękuję :)Wygląda nieźle.Muszę zerknąć na ceny szparagów ,jak są w moim zasięgu to robię.Zachęciłaś mnie:)Siahttps://www.blogger.com/profile/01349170371708190641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-82823466581829920702010-03-29T05:10:36.684-07:002010-03-29T05:10:36.684-07:00Robiłam w tamtym roku taką na francuskim cieście-
...Robiłam w tamtym roku taką na francuskim cieście-<br />http://pieprzczywanilia.blogspot.com/2009/05/tarta-szparagi-i-tymianek.html<br />Przepis sprawdzony 3 razy. Myślę, że na kruchym też byłaby super!<br />Ja dopiero w zeszłym sezonie odkryłam ich smak, w szczególności zielonych. Także też nie tak dawno;)llooka - K a r o l i n ahttps://www.blogger.com/profile/08451582480302835846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-69315611313486526062010-03-29T05:00:40.811-07:002010-03-29T05:00:40.811-07:00Kurcze ,llooko pokaż jakiś sprawdzony przepis,pros...Kurcze ,llooko pokaż jakiś sprawdzony przepis,proszę.Wstyd się przyznać ,ale szparagów sama nie przyrządzałam i jadać ,też rzadko się zdarzało.Siahttps://www.blogger.com/profile/01349170371708190641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-4150416539991170032010-03-29T04:55:04.931-07:002010-03-29T04:55:04.931-07:00Uwielbiam tarty! A ja czekam na szparagi:) Twój pr...Uwielbiam tarty! A ja czekam na szparagi:) Twój przepis koniecznie do wypróbowania!llooka - K a r o l i n ahttps://www.blogger.com/profile/08451582480302835846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-53100582304961005302010-03-29T04:12:56.199-07:002010-03-29T04:12:56.199-07:00Tak Kasiu ... moja też już ulubiona:)Czekam jeszcz...Tak Kasiu ... moja też już ulubiona:)Czekam jeszcze na "wysyp" bakłażanów i cukinii ... bo z nimi tarty wychodzą wyśmienicie!Siahttps://www.blogger.com/profile/01349170371708190641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1079765814760675172.post-52089291442659662132010-03-29T03:44:10.970-07:002010-03-29T03:44:10.970-07:00To zdecydowanie jedna z moich ulubionych tart. Prz...To zdecydowanie jedna z moich ulubionych tart. Przepysznie wygląda :)kasiaaaa24https://www.blogger.com/profile/10656970880141919313noreply@blogger.com